Especial Informatiu Coronavirus 18-03-2020 20h

En l’informatiu especial d’aquest dimecres 18 de març ens hem fet ressò de les darrers informacions d’aquesta tarda, a nivell general, de tot el pais, sobre el coronavirus, i a continuació, hem centrat la nostra atenció en Vilassar de Mar, destacant aquestes qüestions:

Articulació per part de l’Ajuntament de més serveis, el web de recursos VdM ens cuida, de la xarxa de voluntariat per ajudar a les persones que ho necessiten, i que es va crear a diversos pobles. A Vilassar de Mar també. Per iniciativa d’un grup de persones, l’Ajuntament ha activat aquest grup. Escoltarem també l’Alcalde Damià Del Clot.

Hem les noves mesures que ha pres l’Ajuntament de Vilassar de Mar per combatre el coronavirus. Hem parlat del mercat del dijous i recordarem les urgències de pediatria del CAP.

Avui i de nou amb l’Inspector de la Policia Local de Vilassar de Mar, Lluís López, amb ell parlem de com estan gestionant el tema des del cos policial, una nit tranquil·la amb avisos sobretot a persones que es troben en àrees comunes.

Ahir vam parlar amb l’Oriol Contreras, responsable de l’OMIC l’oficina municipal d’informació al consumidor. Es va posar a disposició dels consumidors per esvair dubtes sobre consum, avui ens ha parlat amb ell d’assegurances.

Hem visitat a la Farmàcia Roca, des d’allà ens donen consells i expliquen com treballen aquests dies de confinament.

Ahir es va saber que des d’ensenyament es va suspendre la selectivitat i les inscripcions escolars del curs que ve. Hem repassat què significa tot plegat.

Seguim parlant amb les entitats del nostre poble, que han vist també lògicament alterada la seva activitat. Hem anat al Piri, de la mà de la seva Presidenta Yolanda Méndez, hem parlat de l’aturada i com afecta el centre excursionista del nostre poble.

En aquest informatiu cada dia intentem parlant amb persones que ens donen idees de com passar l’estona en aquests dies de confinament, avui ho hem fet amb el músic Pele Mcleod, que recordem, té una gran vinculació amb el nostre poble, ja que la seva cançó Vora el Mar va dedicada a Vilassar. El músic ens donarà idees de com passar l’estona amb la seva música.

Hem acostat l’actualitat al Maresme, com respon la comarca els fets ocasionats pel coronavirus.
He fet un repàs i d’última hora a l’actualitat general amb les notícies destacades i acabarem aquest informatiu amb el temps des del Servei Meteorològic de Catalunya.