Actualització de la informació sobre el Coronavirus (18-03-2020) 18h

Mesures de contenció del coronavirus

En aquesta pàgina trobareu quines mesures s’apliquen en cada moment a Vilassar de Mar per contenir el coronavirus, així com informació sobre les instruccions i recomanacions emeses per les autoritats competents.

ESPAI WEB VDM ENS CUIDEMespai amb recomanacions i suggeriments per a la ciutadania mentre duri la situació excepcional que estem vivint pel coronavirus.

ESPAI WEB XARXA DE VOLUNTARIAT PEL CORONAVIRUS A VILASSAR DE MAR: Xarxa de persones voluntàries per ajudar, en cas de necessitat, les diferents persones vulnerables que aquests dies no poden sortir al carrer.

PREGUNTES I RESPOSTES SOBRE LES RESTRICCIONS D’ACTIVITATS PEL COVID-19 a Catalunya (Protecció Civil. Actualitzat 17 de març 2020, 20 h)

CONSELLS GENERALS PER A LA CIUTADANIA

EINA PER REDUIR PRESENCIALITAT ALS CAP:

 • Des de La Meva Salut podreu:
  • Fer e-consulta: contactar directament amb el vostre metge de primària
  • Descarregar les vostres receptes
  • I fer altres tràmits com consultar la història clínica, etc.
  • Com? Trucant gratuïtament al 900 05 37 23. Quan? De dilluns a divendres, de 8 a 20 h
 • Si teniu el pla de medicació caducat, no cal que aneu al CAP per renovar-lo. Seguiu aquests passos:
  • 1r- Renovar el pla via telefònica amb el personal mèdic de capçalera. CAP de Vilassar de Mar, tl. 93 754 06 42
  • 2n- Un cop renovat per telèfon, anar a la farmàcia i presentar la targeta sanitària i el pla caducat (com no totes les farmàcies ho tenen disponible, truqueu abans per confirmar-ho)
 • AVÍS GENERAL DEL CAP: Des del CAP Dr. Guillermo Masriera de Vilassar de Mar demanen que abans de dirigir-se presencialment al CAP, truquin per telèfon 93 754 06 42 per explicar el motiu pel qual volen anar, per si es poden evitar desplaçaments innecessaris. Si no contesten, trucar al tl. 061 de Sanitat Respon.
 • AVÍS CAP CONSULTES PEDIÀTRIQUES: Dins de les mesures de prevenció del coronavirus, des del 17 de març l’atenció de les consultes de Pediatria del CAP Dr. Guillermo Masriera es trasllada al consultori del Pla de l’Avellà, ubicat a la Rambla dels Vinyals, 20, de Cabrera de Mar. En cada torn, matí i tarda, hi haurà un pediatre i un infermer, a més del personal del taulell d’informació. L’horari d’atenció serà de 8 a 20 h, ininterrompudament. Fora d’aquest horari, l’atenció pediàtrica es farà al CAP de Vilassar de Mar.

CONSELLS ALS COMERÇOS i LA CIUTADANIA QUE VA A COMPRAR

18 de març

MISSATGE DE L’ALCALDE DAMIÀ DEL CLOT A LA POBLACIÓ

PREINSCRIPCIÓ ESCOLAR
El Departament d’Educació de la Generalitat comunica que la preinscripció i la matriculació de tots els ensenyaments, en totes les etapes, a causa de la situació actual, s’ajorna. S’informarà sobre el nou calendari d’actuacions tan aviat com sigui possible.

COMUNICAT DE LA PISCINA MUNICIPAL SOBRE EL COBRAMENT DE QUOTES:

Degut a la situació d’excepcionalitat decretada pel Govern de la Generalitat de Catalunya i atenent les ordres de l’Ajuntament de Vilassar de Mar sobre el tancament obligat dels centres d’oci i gimnasos, la direcció de la Piscina Municipal de Vilassar de Mar ha decidit aplicar les següents mesures:
1. Si la durada del tancament obligatori s’allargués més enllà del dia 29 de març, paralitzar els cobraments de les quotes dels socis/es d’alta del mes d’abril fins que la situació es normalitzi.
2. Compensar el temps no gaudit del servei durant el mes de març en la primera facturació un cop oberta la instal·lació; descomptant així l’import del període no gaudit en el primer rebut facturat, exceptuant els socis de manteniment ja que aquest tancament no els afecta.
3. Compensar les classes no realitzades durant el mes de març d’activitats aquàtiques i dels cursets de natació, descomptant així l’import del període no gaudit en el proper rebut a facturar (3r trimestre).
4. Demanar a tots els socis/es no retornar el rebuts del mes en curs.
Alhora, demanem a tots els socis/es seguir les instruccions decretades pels diferents estaments oficials, i cuidar-vos molt, per acabar amb aquesta situació el més ràpid possible, per tornar-nos a veure aviat.
Us animem a continuar fent exercici a casa, dins de les possibilitats de cadascú, i així vèncer de la millor forma a aquest virus, per tant oferim als nostres socis/es un link obert i gratuït on podràs gaudir de la col·lecció completa amb més de 800 entrenaments de Les Mills, en els vostres dispositius mòbils, tabletes o smart tv.
https://lmod.co/club

TRANSPORT D’AUTOBÚS
Pel que fa al transport d’autobús que té circulació a Vilassar de Mar, Moventis ens informa del seguent:
– Reducció en les expedicions de les línies interurbanes C-10 i C-30. Consulteu horaris previstos d’aquestes línies.
– L’autobús urbà de Vilassar de Mar, la línia C-13, manté l’horari habitual del servei.
Recordem que al tranport públic s’ha d’utilitzar quan sigui indispensable i que cal mantenir les distàncies de seguretat d’1,5 metres entre persones i no es pot superar el 33% de l’ocupació.