Fins el 31 de desembre, campanya de recollida de joguines de Creu Roja

És a punt d’acabar la campanya de recollida de joguines organitzada l’assemblea local de Creu Roja Joventut, en coordinació amb els serveis socials municipals, que es va encetar el 30 de novembre. La campanya va néixer el 1992 per cobrir les necessitats de milers d’infants a Catalunya de famílies amb dificultats econòmiques que no poden afrontar la despesa que suposa la compra de joguines per Nadal i Reis.

Les persones que vulguin col•laborar poden fer les seves donacions de joguines (que han de ser noves, no han de ser ni sexistes ni bèl•liques i es demana que, si pot ser, siguin educatives) a la seu de Creu Roja fins el 31 de desembre. La seu de Creu Roja es troba al carrer Sant Jaume, 38, baixos, en horari de 9h a 13 h, de dilluns a divendres

Aquest any la campanya, que ha comptat amb la col·laboració de Vilassar Comerç i les escoles Del Mar i Les Franciscanes, que han recollit joguines fins pocs dies abans de Nadal, farà possible que una cinquantena de nens i nenes de famílies amb pocs recursos econòmics de Vilassar de Mar, Canrils i Cabrera de Mar no es quedin sense joguina.

Una quinzena de voluntaris de Creu Roja s’encarreguen de realitzar la campanya, que aquest any compta amb la col·laboració d’un grup de treballadors de Carrefour que aportaran joguines.