En marxa el Consell d’Infants dels curs 2021-2022

El passat dimecres 13 d’octubre el Consell d’Infants de Vilassar de Mar va inaugurar el curs 2021-2022. Amb la benvinguda del regidor d’Ensenyament, Jordi Tapias, les conselleres i consellers van rebre l’encàrrec de seguir treballant en els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS Agenda 2030) i, especialment, en l’anomenat ODS14 Vida submarina, lligat al medi ambient i a l’estat de les platges. Alhora es va acordar celebrar el Dia Mundial dels Drets del Infants, el 20 de novembre, amb un programa especial del Consell d’Infants a Vilassar Ràdio per aprofundir en els drets dels infants, especialment el de la participació i la informació.

Aquest curs, els infants es centraran en l’ODS de Vida submarina, treballaran el front marítim de Vilassar de Mar en col·laboració amb la Comissió de Platges de l’Ajuntament i amb diverses entitats del poble i definiran i portaran a terme el 2022 una acció concreta que contribueixi a millorar l’estat de les platges i del mar. Amb aquest objectiu, l’entitat Bricbarca col·laborarà amb el Consell, perquè els infants puguin conèixer el front marítim des del Sant Ramon, un dels vaixells de vela llatina més antics d’entre els que naveguen pel Mediterrani. El Consell d’Infants de Vilassar de Mar, compost per alumnat de 5è i 6è de primària de Vilassar de Mar, ja va treballar en el desenvolupament dels ODS el curs passat, que va culminar amb una campanya solidària de recollida de fons per lluitar contra la pobresa i la fam al nostre entorn.

Si la situació sanitària ho permet, la majoria de les 10 sessions de treball previstes per a aquest curs seran presencials i prioritzaran els espais a l’aire lliure del poble com parcs, places i la platja.