Els tornejos de vòlei platja, bàsquet i tennis platja tornen al juliol

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Vilassar de Mar ja ho té tot preparat per als tornejos esportius municipals, que enguany tornaran a portar el vòlei i el tennis a la platja de Palomares i el bàsquet a la plaça Picasso.

Cartell TornejosAquest dissabte 4 de juliol arribarà la catorzena edició del torneig de vòlei platja 4×4 en categories infantil-cadet (de 12 a 16 anys) i absoluta (a partir de 17 anys). Les inscripcions, al preu de 5 € per jugador, es poden fer fins al 3 de juliol al Pavelló d’Esports Municipal Paco Martín, de dilluns a divendres de 16 a 21 h, i el mateix dia del torneig a la platja de Palomares fins a mitja hora abans de l’inici. Els equips podran ser masculins, femenins o mixtos.

L’11 de juliol serà el torn del quinzè torneig de bàsquet 3×3. A partir de les 10 del matí els equips ompliran la plaça Picasso. Hi haurà diferents categories segons l’edat: mini (nascuts 2004-2005), infantil (nascuts 2002-2003), cadet (nascuts 2000-2001), júnior (nascuts el 1998-99) i absoluta (abans del 1998). Les inscripcions, al preu de 5 € per jugador, es podran fer fins al 9 de juliol al Pavelló d’Esports Municipal.

Finalment, el 18 de juliol es disputarà el dotzè torneig de tennis platja per parelles en categories júnior (de 14 a 16 anys) i absoluta (a partir de 17 anys). Les inscripcions, al preu de 6 € per jugador, es poden fer fins al 17 de juliol al Pavelló d’Esports Municipal i al Complex Esportiu Aire de Cabrera. Les parelles podran ser masculines, femenines o mixtes.

A tots els tornejos hi haurà trofeus per als dos primers classificats de cada categoria i obsequi d’una samarreta per a tots els participants. El reglament dels tornejos i el full d’inscripció es poden consultar i descarregar al web municipal www.vilassardemar.cat.