Els actes de Vilassar de Mar en benefici de la Marató de TV3 recullen 5.700 euros

Les activitats celebrades a Vilassar de Mar en benefici de la Marató de TV3 han recollit un total de 5.699 euros. L’edició d’enguany estava dedicada a les malalties minoritàries.

Els actes van encetar-se dissabte de 10 del matí a 2 de la tarda, a la cruïlla de l’avinguda Montevideo amb Narcís Monturiol, amb la parada de venda de joguines de segona mà que  organitzava  l’associació de pares i mares de l’escola La Bressoleta. Es van recollir 770 euros.

Des de dos quarts de sis de la tarda tenia lloc a l’Ateneu Vilassanès una marató d’activitats organitzades pel Patronat Parroquial, el GOVI i Vilassar Ràdio. Es va fer xocolatada, i hi van actuar els alumnes de l’escola Madó, el Cor Parroquial de Sant Joan, Sol Teixidor, Kopil Roca, Piri Banda, Alocs & Roll i va haver sorteig de regals cedits per comerços de Vilassar de Mar i va haver-hi moltes sorpreses més. També va intervenir-hi un especialista farmacèutic en malalties minoritàries vilassarenc, Jordi Casals. Es van recollir 940 euros.

Més tard començava al vestíbul de Can Bisa la Gala de Màgia Solidària, organitzada per Magic Grup Maresme  amb els mags Churches, Maga Gloria, Trimagic, Pampa, Mag Dodo, Mag Oscar i Mag Jan. Es van recollir 539 euros.

L’endemà diumenge 15 de desembre al Veral de l’Ocata tenia lloc des de les 8 del matí a 2 de la tarda, un mercat de roba i joguines de segona mà i altres activitats com pastissos, tómbola, xocolatada, actuació dels Ssstrèpits, música i ball i en directe, organitzat per les ampes de Vilassar de Mar i la Comissió de Festes del Veral de l’Ocata. Es van recollir 3450 euros.

La Marató de TV3 es va emetre aquest diumenge. Al final de l’espai es va informar que es va recaptar un total de 9.404.256 euros per combratre les malaties minoritàries. Recordem que TV3 encara té oberts els seus canals per seguir recollint donatiu.