El Sorteig del Dia del Pare de l’ONCE reparteix més de 17 milions a Vilassar de Mar

El Sorteig extraordinari del Dia del Pare de l’ONCE va repartir ahir dimarts més de 17 milions d’euros a Vilassar de Mar. Carmen Munné Gómez va ser la venedora que va vendre el cupó que va ser premiat amb 17 milions, el número 22617,  i altres nou cupons que van resultar premiats amb 40.000 euros cada un. En total, Munné va repartir 17.360.000 euros. Munné porta cinc anys com a venedora al nostre poble, en concret, treballa al quiosc de l’ONCE ubicat a l’avinguda Carles III cantonada Montevideo i l’any passat va ser escollida venedora de l’any per la ONCE de Mataró per la seva amabilitat i simpatia.

Munné ha explicat aquest matí a Vilassar Ràdio que se sent molt contenta i feliç per haver donat aquests premis i que ha rebut nombroses felicitacions tant per part dels clients habituals del quiosc de l’ONCE que compren diàriament el cupó, com per part dels seus companys, t rambé dels directius i enllaços sindicals de l’ONCE de la delegació del Maresme i de Catalunya. Munné ha afegit que espera poder tenir la sort de donar el premi del Sorteig del Dia de la Mare. 

Vilassar de Mar pertany administrativament a l’agència de l’ONCE a Mataró, que presta serveis personalitzats a 447 afiliats i afiliades i compta amb una xarxa de 117 agents venedors dels productes de joc responsable de l’Organització. Al Prat de Llobregat, també s’han venut cinc cupons premiats amb 40.000 euros cadascú d’ells, en total 200.000 euros.

En total a Catalunya, l’Extra del ‘Dia del Pare’ ha repartit 17.560.000 euros, una de les majors quantitats de la seva història en un únic sorteig. Enguany, l’ONCE ja ha repartit més de 33 milions d’euros en premis a Catalunya. L’Extraordinari del ‘Dia del Pare’ de l’ONCE també ha deixat altres 81 premis, de 3 milions d’euros en total, a localitats d’altres comunitats autònomes.