El “Parlant de tot” celebra mil edicions

“Bon dia! Què tal? Com esteu? Benvinguts a una nova edició del Parlant de tot”. Amb aquesta frase el mes de setembre de 2008 va arrencar el magazin de Vilassar Ràdio, dirigit i presentat per Jaume Cabot. Divendres 17 de març el programa arriba a l’edició nº1000 i ho celebrarem amb una edició especial que es realizarà a peu de carrer, des de la unitat mòbil que estarà ubicada al carrer Sant Pau, davant del nº22, al costat dels estudis de l’emissora. Hi haurà entrevistes, actuacions musicals en directe, i recordarem aquests anys d’història del programa.
Cuina, hàbits saludables, humor, què fer el cap de setmana, recomanacions literàries, salut, esports, sexe, teatre, cinema, la tertúlia setmanal amb els nostres avis, són només alguns dels exemples de seccions protagonitzades per la quarentena de col·laboradors que han passat i passen pel programa.
L’edició commemorativa del miler de programes comptarà amb les actuacions de Lorien, Enric Neddermann amb “Sant Pau Rhum Band”, Raül del Moral, que a més acompanyarà a Txell Sust. Amb la mataronina parlarem dels seus projectes immediats. A l’ultima hora ens visitarà Judit Neddermann per cantar i parlar del recent premi enderrock que va aconseguir per “Mireia”, considerada la millor cançó d’autor del 2016. També participarà l’escriptor vilassarenc i col•laborador de la nostra emissora David Martos, així com també diferents persones que han estat o estan vinculades a l’emissora.
Tots aquells oients que vulguin presenciar com es realitza el programa en directe i gaudir de les actuacions musicals en viu que hi haurà podran fer-ho acostant-se, per tant, a la unitat mòbil i a través del Facebook de Vilassar Ràdio.