El Nàutic de Vilassar de Mar organitza, aquest cap de setmana, el campionat de Catalunya d’Optimist

El Club Nàutic de Vilassar de Mar està d’enhorabona. No només per la celebració dels seus primers 60 anys de vida, sinó perquè aquest cap de setmana, dissabte i diumenge, organitzen el Campionat de Catalunya per equips d’Optimist per a les classes G1 i G-2. Jesús Majem, president del Nàutic de Vilassar de Mar, destaca el bon nivell competitiu dels vilassarencs i vilassarenques.

Des del Nàutic de Vilassar esperen un cap de setmana assolellat, amb poc vent (uns 8 nusos) i mar plana. Condicions ideals per als regatistes. Nens i nenes que rebran l’escalf, des del Passeig Marítim, dels vilassarencs i vilassarenques. Un suport que Isaac Pujol, director tècnic del Nàutic, assegura que “es nota des del mar”.

Pujol, que també és entrenador, explica quin tipus d’embarcacions són les optimis: “Ideals per aprendre i iguals a tot el món”. El tècnic avisa que “els regatistes de Vilassar de Mar intentaran que el trofeu es quedi a casa”. El Nàutic de Vilassar de Mar s’estrena organitzant les regates dels grups G-1 i G-2 en una competició en la qual hi participaran “Optimis de pràcticament de tot el litoral català”.

Escolta l’entrevista que vam fer al “Parlant de tot” aquí.