El Déjà Vu, candidat a ser el millor xiringuito del Maresme , del “Joc de Cartes Estiu” de TV3

 

Avui dimecres, per TV3 i a partir de dos quarts d’onze de la nit, sabrem quin és el millor xiringuito del Maresme, segons el programa “Joc de Cartes Estiu”. El tercer capítol d’aquest concurs gastronòmic, que registra altíssimes audiències, aplegarà tres xiringuitos de la nostra comarca: un parell de Pineda i el Déjà Vu, de Vilassar de Mar.

Què seria de les jornades de platja sense xiringuitos? Són alguna cosa més que un lloc de pas. Aquesta és la voluntat del programa Joc de Cartes Estiu que presenta el cuiner Marc Ribas. Avui, doncs, sabrem el desenllaç final i coneixerem quin és el millor xiringuito de les platges del Maresme.

La primera visita es fa a l’Anchor Point Beach, de Pineda de Mar, on coneixerem els seus responsables que asseguren que la prioritat del seu establiment és fomentar un bon ambient. El programa no deixa aquesta localitat maresmenca per entrar en el Tiaré Beach Bar: un xiringuito en el qual es respira la passió dels seus responsables per la platja.

I el tercer xiringuito en lluita és el Déjà Vu, de Vilassar de Mar, ubicat a la platja just al davant de l’estació de tren de Cabrera. Els seus propietaris, en Carlos Marín i la Rosó Vivó asseguren que al Déjà Vu només li falten quatre parets per ser un restaurant amb tots els ets i uts.

Tots tres establiments competiran entre ells i, en la gala d’avui, se sabrà el guanyador que, per cert, s’embutxacarà 3.000 euros. De moment, haurem d’esperar. Això sí ja sabem que un dels concursants, es trobarà un pèl en un dels plats i un altre tastarà unes gambes que sembla que no estan en massa bon estat.

L’espai s’emet també pel canal internacional de Televisió de Catalunya, TV3CAT.

El perfil de Déjà Vu a Instagram té com adreça: @dejavubeachvdm. Clica aquí. 

Pots veure TV3 en viu des d’aquest enllaç