5ena edició d’Oktoberfest, des d’aquest divendres a diumenge

 

Des de divendres fins diumenge, Vilassar de Mar, i de la mà de l’associació Boatiné, celebra la cinquena edició de l’Oktoberfest; la popular Festa de la Cervesa bavaresa. Per a l’edició d’enguany, que es farà, com sempre, al descampat ubicat entre el camp municipal de futbol Xevi Ramon i la Piscina municipal, doblen entitats i oferta. Més de 30 tipus de cervesa per a degustar. Una festa per a tots els públics, que fomenta el consum responsable i amb música, molta música, amb accent vilassarenc.

Han passat pels nostres estudis, en el nostre magazín matinal, el Parlant de tot,dos dels organitzadors: en Marc Monte i en Pol Berrocal. Les seves previsions són d’allò més optimistes. Intueixen que superaran les 3.000 persones, que en els tres dies de la darrera edició, van passar la vilassarenca Oktoberfest.

Marc Monte ha explicat que molta gent els han preguntat pel carrer si es tornaria a fer aquest certamen. Hi haurà 10 estands i 5 foodtrucks. Festa amb una marca accent familiar. De fet, fomenten el consum responsable. Quatre persones ho van arrencar el 2016, de la mà del més gran. En Pep Molist, en Pep de “El Glops.”

Així doncs, tens més de 30 tipus de cerveses diferents per tastar. Tots els establiments n’aporten. L’especialista, però, remarquen en Marc i en Pol és en Pep. Hi haurà també cervesa d’importació. També hi haurà espai, com no podia ser d’una altra manera, per a les cerveses artesanes. I, per fer coixí, un munt de foodtrucks amb un clàssic, és clar, hamburgueses, pizzes, empanades, croquetes…

I si en Pol Berrocal està més concentrat pel que fa a la cervesa, el negoci d’en Marc Monte és la música. De proximitat, vilassarenca i de quilòmetre zero. Hi haurà, entre altres actuacions musicals, un tribut a Fito y Fitipaldis

També hi haurà una carpa solidària pel que fa a divendres. Els RockpelsXuclis, entitat que recapta fons per lluitar contra el càncer infantil, tindran el seu espai. De cara a la propera edició en Marc i en Pol ens deixen un titular.

Estan en plenes converses amb Vilassar Comerç per tal que l’Oktoberfest de 2023 pugui ampliar oferta dels establiments del nostre municipi associats. L’opció sobre el paper? Ara mateix? Unir la Festa de la Cervesa amb el Vilassar de Market.

L’entrada té un cost de 3 euros, amb got, i per als menors de 8 anys és gratuït. Obertura de portes a les sis de la tarda.

Consulteu totes les activitats programades aquí