El CTRSUM reparteix prop de 2000 calendaris d’advent i 4000 imants de nevera en accions de carrer als 27 municipis consorciats

El Consorci per al Tractament de Residus Sòlids Urbans del Maresme (CTRSUM), ha repartit del passat dissabte 25 de novembre i fins ahir dimarts 28 de novembre 2000 calendaris d’advent i 4000 imants de nevera als 27 municipis consorciats de la comarca, entre els quals es troba Vilassar de Mar, en el marc de l’acció de carrer inclosa en les accions de comunicació de la campanya “Recicla i guanyaràs”, iniciada fa un parell de setmanes. Tant el calendari d’advent (una tradició pròpia de països nòrdics que poc a poc va arrelant al nostre país) com l’imant de nevera estan personalitzats amb la imatge i l’eslògan de la campanya de comunicació. Les capses del calendari d’advent, a més, comptem amb dibuixos originals de la fotògrafa i artista gràfica mataronina Marga Cruz, amb motius representatius de la comarca del Maresme.

 

Es va fer una acció de carrer a cada vila, protagonitzada per dos estudiants de l’Institut del Teatre, per tal de donar visibilitat a la campanya de conscienciació sobre el reciclatge i repartir els calendaris i imants. A Vilassar de Mar es va realitzar diumenge passat 26 de novembre.

 

La campanya “Recicla i guanyaràs” s’ha plantejat com una acció de diverses setmanes de durada, en la que el contingut és més important que els impactes publicitaris. En aquest sentit, en les properes setmanes s’incorporaran al material de campanya vídeos virals, peces de grafisme adreçades als més petits, nous vídeos per explicar la campanya a les visites del Consorci i un documental sobre la realitat del reciclatge i la gestió dels residus a casa nostra.