El Conseller de Cultura de la Generalitat de Catalunya ha visitat Vilassar de Mar

El dissabte 22 de febrer, el Conseller de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Ferran Mascarell, va visitar Vilassar de Mar per conèixer la Biblioteca Municipal Ernest Lluch, l’Arxiu Municipal i la Fundació Ernest Lluch. L’objectiu de la visita va ser conèixer de prop un dels equipaments culturals referents del municipi i enfortir els lligams entre l’Ajuntament i la Generalitat.

Llibre Honor FMascarellEl Conseller va ser rebut per una comitiva encapçalada per l’alcalde de Vilassar de Mar, Joaquim Ferrer, i diferents regidors i regidores del consistori. Mascarell va iniciar la visita a l’Arxiu Municipal on es va interessar per les petites ‘joies’ que s’hi conserven com ara fotografies antigues, llibres relacionats amb l’Escola Nàutica o un de gramàtica catalana.

La visita va continuar per la Fundació Ernest Lluch, espai que està dins la Biblioteca i va finalitzar per la Biblioteca Municipal, les seves diferents sales i espais i fons bibliogràfics.

Al final de l’acte, Mascarell va destacar la bona gestió de l’equipament cultural vilassarenc i la contribució que fa a la cultura del país.