El Consell d’Infants marca les línies de la campanya solidària de finals de curs

La setena trobada del Consell d’Infants de Vilassar de Mar es va celebrar aquest mes d’abril amb la participació dels nous consellers i de les noves conselleres de 5è de primària ja triats a l’Escola Pérez Sala i als Alocs. La trobada, a la qual també van assistir les noves assessores i els nous assessors d’aquestes escoles, va servir per avançar en el desenvolupament de la campanya solidària per reduir la pobresa que el Consell vol posar en marxa a finals de curs.

Dividits en dos grups de treball, els participants van començar a decidir com seran les guardioles on es recolliran els donatius per a la campanya solidària, així com els eixos comunicatius que l’acompanyaran. Segons les línies marcades les guardioles es faran amb materials reciclats i amb un personatge representatiu, mentre que la campanya comunicativa comptarà amb cartells, petits vídeos i també utilitzarà les xarxes socials.

Les conselleres i els consellers van proposar així mateix una vintena d’eslògans perquè els estudiants de les aules que conformen el Consell en triïn els tres que, finalment, conformaran la campanya.

Cal recordar que, en la seva reunió del mes de març, el Consell d’Infants va decidir recollir donacions que contribueixin al fons econòmic de la Targeta Moneder, el projecte que, promogut per la Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament amb la col·laboració de Càritas Vilassar de Mar, contribueix a cobrir les necessitats alimentàries de les persones més vulnerables del nostre poble.  

Mentre les eleccions per triar a les noves conselleres i als nous consellers segueixen a les escoles de Vilassar de Mar que encara no han tancat el procés, el Consell es tornarà a reunir el proper mes de maig.