Disponibles, al canal de YouTube, les xerrades de les jornades Orienta’t

Ja es poden consultar, al YouTube de l’Ajuntament de Vilassar de Mar, els vídeos de les jornades Orienta’t organitzades per la Regidoria d’Ensenyament. Es tracta d’un total de sis vídeos corresponents a les diferents xerrades que del 22 al 25 de març es van fer a Vilassar de Mar dins les jornades d’orientació acadèmica i professional Orienta’t.

Les xerrades i tallers anaven adreçats a estudiants de 4rt d’ESO i les seves famílies amb l’objectiu de facilitar a l’alumnat la presa de decisions sobre l’itinerari formatiu a seguir, i donar eines a les famílies per poder acompanyar-los en aquest procés. 

El vídeo de la xerrada “No sap què fer. Com podem acompanyar als nostres fills i filles” només està disponible durant 7 dies, per acord de l’associació que la va realitzar. 

Podeu accedir al conjunt de vídeos de les jornades Orienta’t fent clic aquí

Les xerrades són: “Orientacions per a la tria d’estudis després de l’ESO i el Batxillerat”, “No sap què fer. Com podem acompanyar als nostres fills i filles”, “Espai Tecnològic”, ” Espai Científic i de la Salut”, “Espai Arts i Humanitats” i “Espai Econòmic i Social”