El Club Esportiu Futbol Sala Sant Joan s’enfronta al Barça dissabte al Paco Martin

Dissabte 11 de novembre l’aleví del Club Esportiu Futbol Sala Sant Joan, de Vilassar de Mar, entrenat per Miquel Bellés, rep al Futbol Club Barcelona al pavelló d’esports municipal Paco Martin. Actualment els santjoanencs ocupen el tercer lloc de la classificació amb 15 punts, a 6 punts del líder, el Barça.El partit començarà a les 6 de la tarda i, a més del reclam de l’entitat de l’equip visitant, també és podrà gaudir de les evolucions de Gaizka Gonzàlez i Adrià Llaneli, procedents del CEFS Sant Joan Vilassar i que van ser fitxats pel Barça aquest estiu.

 

 
Continuant en clau de base, durant la tarda de dissabte es podrà veure les evolucions de l’Infantil de Divisió d’Honor que s’enfronta al Ademo Sant Andreu de la Barca. Actualment els vilassarencs són novens amb nou punts i volen aconseguir 3 punts més. El partir començarà a les 3 de la tarda al pavelló Paco Martin.

 

Continuarà la tarda amb el matx entre el benjamí, entrenat per Jordi Loire, que és el tercer classificat i que rep a ¾ de 5 de la tarda al líder, EFS Palafolls.

 

I ja cap al tard tindrem el cadet del Xavier Quer a 2/4 de 8 del vespre i el Juvenil “B” que continuarà la marató de partits a ¾ de 9 del vespre, intentant sumar tres punts més amb el Blanesport’ 83 que el mantinguin a la part alta de la classificació.