el blog del “Parlant de tot”

EIIIIIIII nois i noies, ja tenim creat el blog del “Parlant de tot”, el magazine matinal de Vilassar ràdio 98.1 fm , o a internet http://radio.vilassardemar.cat , un projecte que va començar la temporada passada i ja portem 163 programes.
Concidint amb l’inici de la programació 2009-2010, la que Vilassar ràdio celebra els 30 anys d’història (que grans som!!!!) hem volgut estrenar el blog del programa, que ens agradaria que fos participatiu o interactiu tal com es diu en el llenguatge d’ara!!!!
Per començar i per aquells que encara no coneixeu el programa us explicarem, que el “Parlant de tot”que s’emet de dilluns a divendres de 10 a 13h, presentat per Jaume Cabot, ens ofereix tota l’actualitat local, comarcal i general, amb notícies, i entrevistes que busquen aquell punt de frescor. El programa també compte amb diferents seccions diàries protagonitzades per molt col·laboradors/es que ens aporten coneixements sobre temes variats. L’humor i els concursos també hi són presents. Us esperem cada dia a través de l’emissora de Vilassar de mar.