El Bernat Casares Trio, aquest diumenge a l’Ateneu

El músic vilassarenc Bernat Casares està en plena forma. Va acabar el 2017 com un tro i arrenca el 2018 com un llamp. Agenda farcida de concerts. Un dels que li fa més il.lusió és el que oferirà, aquest diumenge, a les set del vespre, a l’Ateneu amb la seva formació; el Bernat Casares Trio. Un espectacle fruit del seu projecte de final de carrera. El preu és de 6 euros amb consumició per als no socis i de 5 pels socis.

El concert és una bona oportunitat per gaudir d’un dels músics vilassarencs més en forma. Diumenge, a la sala petita de l’Ateneu, dalt de l’escenari veurem el propi Bernat al piano, escortat per Juan Pastor al contrabaix i per en Pol Ribó a la bateria. Un espectacle esquitxat de temes diferents, temes que li agraden.

Un concert que sorgeix del seu projecte de final de carrera. Uns estudis fets al Conservatori del Liceu. Així, escoltarem com Casares reflexiona sobre el pianista català Frederic Mompou.

Podeu escoltar l’entrevista sencera aquí.

A part del trio que porta el seu nom, el vilassarenc Bernat Casares és un cul inquiet. Està ficat en un munt de projectes diferents. La qüestió és tocar. I els resultats de la feina feta sorgeixen. La seva agenda treu autèntic fum. Aquest dissabte serà a la gracienca plaça del Raspall, el diumenge 28, a Bardemar (torna, per tant, a Vilassar de Mar) amb la seva família. La seva germana i l’Ignasi Caballé.

Bernat Casares és una de les ànimes del Veïnat. No podem acabar la notícia sense preguntar si tornarà a juntar-se enguany aquesta formació vilassarenca. De moment, sembla que no està previst. El proper divendres 9 de febrer, se’l podrà tornar a escoltar a Gràcia. Bon jazz, bona música i molta complicitat dalt i baix de l’escenari.