El 6 de juny el Mercat obre portes a la plaça Ventura Gassol

fotomuntatge-facana.JPGEl Mercat Municipal Sant Joan es trasllada, de forma provisional, a la plaça Ventura Gassol, a pocs metres de l’edifici actual. Amb el nou equipament, l’Ajuntament desencalla la situació precària que viu el Mercat, apuntalat des de l’any 2005, mentre no es construeixi el definitiu.

El primer dia de venda en el nou equipament serà el dia 6 de juny i els actes d’inaguració es concentraran a la tarda, al carrer Narcís Monturiol, a partir de les 17.30 hores. L’acte inclourà els parlaments oficials de l’alcalde i la regidora de Comerç, el lliurament de premis a les dues vilassarenques que a través d’un concurs han publicat les seves receptes al llibre “Del Mercat a la Taula”, l’espectacle infantil “Per sucar-hi pa” i el tastet d’un plat preparat en directe pel cuiner de la Nova Atlàntida del qual es faran 400 degustacions. Els botiguers del Mercat durant tot el dia repartiran, des de les noves parades, tiquets per a aquest tastet que també inclourà una consumició.
La presidenta dels botiguers del Mercat, Roser Corominas, es mostra satisfeta amb el nou equipament. “Estem contents perquè portem més de tres anys esperant una solució i ara sembla que arribem al final”. Per a la regidora de Comerç, Débora Jover, es tanca un cicle: “Pel govern municipal el Mercat Municipal és un projecte bàsic en aquesta legislatura. Amb la inauguració del Mercat provisional tanquem un cicle i engeguem una nova etapa que serà  fonamental per preparar el futur”.
Característiques de l’equipament
El mercat provisional té 968 m2 de superfície i unes dimensions de 40 metres de llarg per 25 d’ample. L’accés principal es fa des del carrer Narcís Monturiol. Amb una estructura formada per arquitectura industrialitzada de lloguer, compta amb una alçada interior de 2,6 metres i gaudeix de llum natural. En total hi ha 16 parades, tant interiors com exteriors, que són les que han decidit continuar l’activitat.
Nous horaris
El Mercat amplia els dies d’obertura a les tardes. Romandrà obert al matí, de 8 a 14h, i a la tarda, de 17.30 a 20h, de dilluns a dissabte.
 

Leave a Reply