El 28 i 29 de setembre, inscripcions per al programa d’activitats formatives per a la gent gran

A l’octubre es posarà en marxa el programa d’activitats formatives per a la gent gran corresponent a l’últim trimestre de l’any, una iniciativa de la Regidoria de Serveis Socials, Sanitat i Família per mantenir activa la gent gran. El taller de cinema, el de “Fent amics” i el de qualitat de vida i benestar són les principals incorporacions. Les inscripcions es faran el 28 i 29 de setembre a l’Escola Nàutica (carrer Santa Eulàlia, 40) a partir de les cinc de la tarda.

Les activitats programades tenen com a objectiu promoure entre la gent gran l’activitat física, la cognitiva i la de lleure, i enguany s’incorporen activitats de socialització com el taller “Fent amics”, que tindrà lloc cada divendres a les 17.30 h al centre Social Mn. Josep M. Galbany. L’objectiu d’aquesta activitat, que no necessita inscripció, és compartir idees, il•lusions i una estona de tertúlia. També es durà a terme un taller de qualitat de vida i benestar de sis sessions i un taller de cinema on la gent gran podrà participar en una pel•lícula A més, continuen els cursets i tallers de la memòria, informàtica, piscina, tai-txi, manualitats, teatre i country, i durant el mes de novembre s’ha organitzat una sortida al Palau de la Música. Totes les activitats són gratuïtes a excepció de la sortida, que té un preu de 10 euros.

També continuen les xerrades mensuals cada últim dilluns de mes al local del carrer Sant Roc, 2. A l’octubre amb “Deixar de discutir per entendre’s”, al novembre amb “El canvi climàtic” i al desembre amb “Costums i tradicions catalanes”.

Leave a Reply