Dos vilassarencs, primers premis del 21è concurs de fotografia jove

1r premi Categoria A_Sergi Gubau_PrimaveresSergi Gubau i Núria Tamboleo, tots dos de Vilassar de Mar, han aconseguit els primers premis del 21è concurs de fotografia jove organitzat conjuntament per les regidories de Joventut dels ajuntaments d’Argentona, Cabrera de Mar, Cabrils, Premià de Dalt, Vilassar de Dalt i Vilassar de Mar.
En Sergi Gubau l’ha obtingut a la categoria de 12 a 17 anys amb la fotografia Primaveres i la Núria Tamboleo, a la de 18 a 30 anys amb Fora fa fred. Al concurs de fotografies es van presentar un total de 32 imatges, 9 d’elles de Vilassar de Mar, i 66 al d’Instagram.

1r premi Categoria B_Núria Tamboleo

Pel que fa a la resta de premiats, al concurs d’Instagram el premi va recaure en la fotografia Algo parecido a la libertad, d’@aaerim, de Vilassar de Dalt, i al concurs de fotografia els segons premis van ser a la categoria de 12 a 17 anys per a Aina Cuixart Gimó, de Premià de Dalt, amb Made in Mallorca, i a la categoria de 18 a 30 anys per a Adrià Calvo Català, d’Argentona, i la imatge Anxiety.

Els premis es van lliurar a Premià de Dalt el passat divendres 23 de maig coincidint amb la inauguració de l’exposició de fotografies participants al concurs. L’exposició es podrà veure a Vilassar de Mar del 13 al 27 de juny a la Biblioteca Municipal E. Lluch, coincidint amb la Festa Major.