Ja es coneixen els projectes guanyadors de l’Ajuntament Jove

Ajuntament JoveS’han donat a conèixer els projectes guanyadors de l’Ajuntament Jove, iniciativa de la Regidoria de Joventut amb els alumnes de 1r de batxillerat dels dos instituts de Vilassar de Mar, perquè els joves poguessin participar en la creació i desenvolupament de dos projectes per al municipi.
Del 19 al 23 de maig es van obrir les votacions i els projectes guanyadors, un de cada institut, han estat Jornades lúdico-esportives per a joves, de l’institut Vilatzara, amb 1.072 punts, i Un passeig pel món, del Pere Ribot, amb 796 punts. Durant el procés de votacions, obert a tothom, van participar 291 persones, que podien donar fins a 5 punts a cada un dels sis projectes que es presentaven, tres per cada institut. Desglossant les votacions per franges d’edat: 136 persones tenien entre 16 i 20 anys, 79 eren menors de 16 anys, 37 estaven en la franja dels 21 als 35 anys, 23 a la de 36-50 i 16 persones eren majors de 50 anys.

  • Descripció projectes guanyadors

Jornades lúdico-esportives per a joves: activitat de dos dies a la platja de Vilassar de Mar, en què es combinarien les activitats esportives al matí tipus vòlei platja, tennis platja, futbol i natació amb un concert de grups locals la nit del segon dia.

Documentació elaborada pels joves sobre el projecte: Dossier.  Vídeo

Un passeig pel món: fira intercultural en la qual hi trobaríem representades diferents cultures del món a través de jocs, tallers i gastronomia. Està concebuda com una trobada de cultures per aprendre i gaudir de tradicions d’arreu del món.

Documentació elaborada pels joves sobre el projecte: Dossier.  Vídeo

Els alumnes que han participat a l’Ajuntament Jove han estat, per part de l’institut Vilatzara: Ricard Badia, Carles Costas, Marc García, Ricardo Moraño, Omar Sabri, Oriol Vigil, Alba Conde, Sergio Conches, Aïda Espasa, Ariadna Fraxanet, Alba Moya, Pol Pla i Marina Pons. I per part del Pere Ribot: Adrià Batlle, Claudia Roca, Ariadna Gómez, Carol Culebras, Sergi Preciado, Marc Moya, Santi Martín, Marta Garreta, Marc Molina, Yuki Hisa, Aida Palomo, Xavi Puente, Laura Navarro, Gerard Porta, Arianna Alcolea, Albert Oñate i Víctor Álvarez.