Començarem a les portes del cap de setmana, i amb molts casos, un cap de setmana llarg, pel pont de primer de maig, repassant la informació de serveis a Vilassar de Mar i Maresme, l’agenda d’activitats, les notícies destacades, el resum de premsa, el temps, la música del record, etc.

A les 10.30h passen per la ràdio, en l’entrevista del matí, l’alumnat de  de primària del Vaixell Burriac que han fundat  VilaMarket i Tecnomarket , les dues cooperatives que els alumnes han dissenyat en el marc del projecte Cultura Emprenedora a l’Escola de la Diputació de Barcelona. Al nostre municipi és una iniciativa molt arrelada en la qual també hi prenen la part la Presentació i l’Escola del Mar. Els nois i noies del VaixellBurriac han preparat diferents productes que vendran el proper 17 de maig. Tots els beneficis aniran destinats a diferents projectes solidaris, Accion contra el hambre i la Casa dels Kuklis.

A les 11h Hector Torreblanca ens acosta l’agenda de partits que s’han de disputar el cap de setmana a Vilassar de Mar, dels diferents equips i diferents esports.

A les 11.30h  escoltarem des de La Xarxa, l’espai “Fem Muntanya“, en la Josep  Cano ens porta excursions per fer en familia cada setmana.

A les 12h tornarem a escoltar la tertúlia política, que vam fer en directe el dimarts a les 20h i en la que ens visiten els representants dels partits política del poble, amb representació a l’Ajuntament de Vilassar de Mar.

Bon cap de setmana i bon pont!

Tot plegat en l’edició nº1149.