Començarem l’edició d’avui, repassant l’actualitat de serveis a Vilassar de Mar i Maresmel’agenda d’activitats, el temps, el resum de premsa, i tota l’actualitat general.

A les 10.30h tornarem a escoltar l’entrevista que li vam fer la setmana passada a la Paula Casanova, la vilassarenca, mestra de professió i titellaire per devoció, ens presenta una iniciativa que es va començar a França l’any 2005 i que s’ha traslladat a diversos països. El 25 i 26 de maig arriba a Vilassar de Mar, és Horslits, ens ho explica en directe, una iniciativa que no et deixarà indiferent i compte que les entrades ja estan volant.

Invertirem així els primers 60 minuts.

A les 11h arriba la tertúlia jove, tertúlia que protagonitzen l’alumnat de 4t d’ESO, dels dos instituts de Vilassar. Avui però l’alumnat de 4t s’afegeix a la vaga convocada pels estudinats per reclamar una universitat més accessible per tothom i per la situació política del país, per tant tornarem a escoltar la tertúlia de la setmana passada en la que els alumnes del Pere Ribot parlaven de “I després de l’ESO, què?.

A les 11.30h arriba la cartellera, les estrenes, les recomanacions i les entrevistes als protagonistes de l’escena catalana. Parlem de teatre amb Joana Hernández,

A les 12h arriba la nostra especialista en hàbits saludables i PNI (Psiconeuroinmonulogia) l’Ariadna Coll ens acompanya una setmana més amb bons consells de salut.

Seguidament cap a les 12.30h entrarem a la cuina del Dr. Productes, des d’on el cuiner Jordi Jacas des de La Xarxa, ens cuina un ingredient de diferents maneres, totes elles saludables.

Amb la secció “Temps de Terra” de La Xarxa, parlem de productes de temporada.

Tot plegat en l’edició nº1148.