Divendres 19 de maig, cloenda del projecte “Lletra a lletra”

Divendres 19 de maig a 2/4 de 4 de la tarda la Biblioteca Ernest Lluch acollirà l’acte de cloenda del projecte “Lletra a lletra fem municipi”. El projecte, que porta enguany per nom “Llibres amb mans de dona”, compta amb el suport de la Gerència d’Educació de la Diputació de Barcelona i té l’objectiu de millorar les competències lingüístiques, fomentar la lectura en l’àmbit local per a la millora de l’èxit educatiu; potenciar la corresponsabilitat entre agents educatius: ajuntament, centres educatius i biblioteca municipal i promoure el vincle entre centre educatiu i biblioteca.

Enguany hi participen més de 18 centres d’arreu de Catalunya, que han triat l’autora que volien treballar, una de les quatre autores proposades, Maria Barbal, Mercè Rodoreda, Joana Raspall o Lola Anglada. En el cas de la nostra localitat, els dos centres que hi prenen part són l’Escola del Mar i l’Escola Municipal d’Adults. En el primer, els grups de quart de primària s’han endinsat en l’obra de Joana Raspall, mentre que el segon, el grup de Cultura General de l’Escola d’Adults, han triat en l’obra de Mercè Rodoreda.

Una representació d’alumnes de 4t de l’Escola del Mar i del Grup de Cultura de l’Escola d’Adults van visitar el “Parlant de tot” de Vilassar Ràdio per explicar el projecte, que van començar al mes d’octubre i que finalitzarà amb l’acte d’aquest divendres en què conviden a tothom a participar.

Ha estat una gran experiència treballar en aquest projecte de la mà de l’Escola d’Adults. Alumnes de 4t, Escola del Mar

Podeu escoltar l’entrevista sencera aquí

Durant el curs, els grups proposants han gaudit d’una visita temàtica a la Biblioteca Municipal

L’acte de divendres serà per exposar l’aprenentatge fet.