Diumenge 9 de juliol, ‘Mulla’t’ per l’esclerosi múltiple, a la Piscina Municipal

Aquest diumenge 9 de juliol, la Piscina Municipal de Vilassar de Mar es mullarà per l’esclerosi múltiple. Totes les entrades del dia es destinaran a la Fundació Esclerosi Múltiple a l’igual que la recaptació que es faci dels productes promocionals com ara tovalloles, samarretes i gorres del ‘Mulla’t’, que es podran comprar a la paradeta que hi haurà a l’entrada del recinte.

 

Les activitats estaran en marxa des de les 8.45 del matí i fins a les 13.30 de la tarda. Des de la Piscina es lliuraran diplomes a totes les persones que hi participin amb els metres nedats i a les 12 del migdia està previst un gran salt col·lectiu.

 

El ‘Mulla’t’ és una acció de sensibilització social i de solidaritat amb les persones que pateixen esclerosi múltiple, un acte de participació ciutadana i de recaptació de fons amb l’objectiu de crear serveis per a les persones afectades i donar suport a la investigació de la malaltia. Es calcula que a l’Estat espanyol hi ha 46.000 persones que pateixen esclerosi múltiple, 7.000 a Catalunya.