Dissabte, portes obertes per provar el rem esportiu al Club Nàutic

El Club Nàutic de Vilassar de Mar organitza una nova jornada de portes obertes aquest dissabte 23 de març perquè puguis provar gratuïtament el rem esportiu, de 8 a 9 del matí i de 9 a 10 del matí.Jesús Majem, ha explicat que l’objectiu de la jornada és donar a conèixer l’activitat de rem que s’iniciarà en breu, després de Setmana Santa.

El rem és un esport nàutic on les embarcacions són propulsades per la força dels  esportistes, que van asseguts d’esquena a la direcció que es desplaça l’embarcació. Es tracta d’una activitat fàcil de fer

En cas que s’omplin totes les places disponibles, cal recordar que a 2/4 d’11 del matí es farà una presentació de l’activitat a totes les persones que estiguin presents a les seves instal·lacions. 

Per participar en aquesta activitat de rem de dissabte, cal fer reserva prèvia: enviant un email a administracio@cnvilassar.com o trucar al 93 759 27 41. La seu del Nàutic està ubicada al carrer Canonge Almera, 32, 

Cal recordar que després de Setmana Santa començarà l’activitat de rem que durarà uns mesos.

Qui vulgui participar en el rem que s’iniciarà després de Setmana Santa, atenció: el preu de la matrícula és de 20 euros, que inclou l’entrega d’una camiseta. La quota mensual  és de 25 euros per a les persones que siguin sòcies del Club Nàutic i de 35 euros per a les persones que siguin sòcies. Pel que fa a la llicència, és obligatori treure la llicència de rem català (FCR). El cost de la llicència és de 30 euros a l’any, de gener a desembre.

Es faran dues sortides setmanals. Es formaran grups de 10 persones (1 i 2 de reserva). En cas de no poder sortir a remar no es retornaran els diners ni es podrà recuperar la classe. Es realitzaran entrenaments funcionals.    

Per a  més informació podeu visitar les xarxes socials i la pàgina web del Club Nàutic