Dissabte, passejada per la zona de dunes organitzada per Salvem El Verd

Aquest dissabte 19 de desembre el col·lectiu Salvem el Verd farà una passejada per la zona de dunes que hi ha ubicada entre Vilassar de Mar i Premià de Mar per conscienciar la població d’aquest indret del nostre municipi ric en fauna i en vegetació psammòfila. La cita és a dos quarts de dotze del matí a l’Espigó de Garbí.

Luard Silvestre ha explicat que la proposta neix de l’embranzida que hi ha hagut sorgida després que el col·lectiu Salvem el Verd es vertebrés per intentar evitar que es tragués la gespa que hi havia al Passeig Marítim.

La voluntat de la passejada d’aquest dissabte és posar de relleu la importància i significació d’ aquesta zona de dunes  i reclamar-ne una millor conservació.

Des del col·lectiu entenen que, arran del confinament, la societat està més conscienciada de la problemàtica del medi ambient.

La passejada, que es farà respectant totes les mesures de seguretat que dicta la pandèmia de la covid-19. Qui hi assisteixi podrà escoltar les explicacions de Jaume Viadé, un autèntic expert en la matèria, que obrirà els ulls sobre algunes espècies d’aus que nien, o intenten niar, en la zona dunar de la nostra localitat.