Dissabte 10 de juny, nova oportunitat per donar l’opinió sobre el Pla de Mobilitat

L’Ajuntament de Vilassar de Mar ha informat que aquest dissabte 10 de juny, dins la fase final del procés de participació ciutadana que preveu el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS), es duran a terme els tallers de debat. Es tracta d’una sessió de treball, oberta a tota la ciutadania, estructurada en dues parts: la primera serà la presentació, per part de l’equip redactor, de la proposta tècnica d’actuacions del PMUS, que esdevindrà el contingut base per al debat posterior. La segona part, es farà en grups, dinamitzats per l’empresa EDAS, per tal de debatre la proposta tècnica presentada.

 

 
Cada un dels grups disposarà de plànols en els quals estaran representats gràficament les propostes definides al PMUS, sobre els quals es treballarà i debatrà.Per facilitar la reflexió i la construcció d’aportacions es preveu treballar sobre els següents àmbits: mobilitat a peu; mobilitat amb bicicleta; mobilitat amb transport públic i mobilitat amb vehicle privat. Un cop finalitzat el treball en grups, es realitzarà un plenari final on cada grup explicarà les conclusions debatudes.

 

 
El taller, obert a tothom, es farà de 10 a 14 h a la sala cultural Roser Carrau. Cal confirmar l’assistència al correu electrònic plamobilitat@vilassardemar.cat, fent constar el nom i cognoms, un correu electrònic, un telèfon i l’associació o entitat a la qual pertany (si s’escau).

 

 
El Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS), que està duent a terme l’Ajuntament amb el suport de la Diputació de Barcelona, definirà quines estratègies i accions s’han de desenvolupar al nostre poble en els propers anys, del 2017 al 2022, per aconseguir un model de mobilitat sostenible, segur i integrador.