XX Jornada de Recerca Sanitària del Maresme a la Sala Maria Roser Carrau

La Sala Maria Roser Carrau-Espai Cultural Can Bisa acollirà dijous 8 de juny la Jornada de Recerca Sanitària del Maresme, que arriba a la seva vintena edició, organitzada per la Filial del Maresme de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques i que enguany s’organitza conjuntament amb el Servei d’Atenció Primària Barcelonès Nord – Maresme de l’Institut Català de la Salut.

La inauguració es farà a les 11.30 hores i posteriorment durant tot el matí i la tarda hi haurà l’exposició oral de les comunicacions. Abans del descans, sobre les 13.15 hores, es realitzarà una conferència amb el tema “La Mina Vella de Vilassar de Mar”, a càrrec de Feliu Novell Andinyac, director del Museu de la Mina Vella de Vilassar de Mar.

Durant la jornada s’exposaran els estudis acabats o en fase final realitzats en diferents centres de la comarca del Maresme. Des de l’àmbit hospitalari i de primària, així com els resultats dels treballs generats per les beques atorgades l’any passat.

Al final de la Jornada s’efectuarà l’acte de clausura del curs acadèmic de la Filial del Maresme conjuntament amb la Delegació Comarcal del Maresme del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona en el transcurs del qual s’atorgaran les beques a la recerca, coparticipades per les institucions que  col·laboren amb la Filial de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i de Balears (ACMSCiB), entitat amb més de 130 anys de vida i que agrupa més de 22000 socis que pertanyen a alguna de les 22 Filials i 74 societats científiques de l’Acadèmia.