Dispositiu especial per Tots Sants al cementiri

Amb motiu de Tots Sants, fins al diumenge 4 de novembre, el cementiri municipal de Vilassar de Mar  s’obre de 8 a 18 h ininterrompudament i el dijous 1 de novembre es posarà un servei d’autobús gratuït per facilitar l’anada i tornada al cementiri municipal.

L’horari de l’autobús serà de 10 a 14.30 h, i tindrà una freqüència de pas aproximada cada 25 minuts per a l’anada i d’uns 15 minuts per a la tornada. El recorregut d’anada inclourà les següents parades: Ajuntament, N-II estació de Renfe, Xinesca, Riera de Vilassar, CAP, Riera de Cabrils, Santa Rosa, Mercat, Montevideo i cementiri municipal. En el recorregut de tornada les parades seran: cementiri, av. Carles III, av. Eduard Ferrés, pavelló d’esports municipal i Ajuntament.

A més, la Policia Local desenvoluparà un dispositiu especial de trànsit per facilitar l’accés al cementiri, que consistirà en presència policial fixa durant els dies 31 d’octubre i 1 de novembre en horari continuat de 8 a 19 hores. En relació amb l’ordenació del trànsit, restarà tallada la circulació en sentit descendent a l’av. Montevideo a l’alçada de la benzinera 38. Així mateix, es prohibirà l’estacionament al pàrquing del cementiri, autoritzant aturar-se únicament vehicles que portin persones amb mobilitat reduïda. Al mateix indret, el bus especial de Tots Sants tindrà la seva parada.