Començarem l’edició repassant la informació de serveis a Vilassar de Mar i Maresme, l’agenda d’activitats previstes al nostre poble, el temps, les notícies destacades, la música del record etc.

A les 10.30h excepcionalment en aquest horari, arriben les recomanacions literàries des de la biblioteca municipal. Normalment ens acompanyen a les 12h però avui Mireia Martínez ens acosta la literatura de tots els gèneres i estils durant la primera hora de l’edició.

A les 11h avui no pot estar amb nosaltres Paquita Bruixa, la setmana que ve ja recuperarem la normalitat amb els conjurs, els somnis, els rituals, els horòscops, etc. Avui escoltarem aquesta hora l’entrevista que fèiem la setmana passada a  David Garriga, un dels organitzadors de l’homenatge que els hi fan al mític grup de folk “Esquirols” el proper diumenge  12 de febrer a Manresa. Van passar pel programa també Albert Avilés, baixista d’un dels grups que hi participarà “Ebri Knight” i un dels membres de la formació original, Joan Vilamala.

A les 11.30h com cada dimecres “Fem Salut des de La Xarxa. L’espai de sanitat.

A les 12h arriba l’espai també de La Xarxa, “Emocions“. Es pot mentir als infants? Quan és convenient alimentar la fantasia dels nostres fills? Podem substituir la por pel riure? Aprenem a gestionar emocions amb el visionat de la pel·lícula “La vida és bella” (Roberto Benigni-1997) amb María Palacín, experta en psicologia social i directora del Màster d’Autolideratge i conducció de grups (UB)

Amb l’entreteniment musical arribarem al final del programa.

Tot plegat en l’edició nº981.