Començarem l’edició, amb la visita mensual d’Oriol Contreras, responsable de l’OMIC, que ens parla de consum, avui amb les clàusules sol i la novetat d’aquest any 2017. Ens visiten els nois i noies de de l’escola Vaixell Burriac per aportar temes de consum.

l’actualitat de serveis a Vilassar de Mar i Mareme, l’agenda d’activitats previstes de cara els propers dies, el temps, les notícies destacades, la música del record, etc.

Així invertim els primers 60 minuts.

A les 11h arriba el “parlant de sexe” on la sexòloga del programa MirexBlood ens parla de temes relacionats amb la sexualitat i la parella.

A les 11.30h anem al teatre, de la mà de Joana Hernández repassem la cartellera, les estrenes, recomanacions i fem les entrevistes als protagonistes de l’escena catalana.

A les 12h Ariadna Coll ens parla d’hàbits saludables, avui ens explica com lluitar contra els metalls pesats amb exercici i una alimentació saludable.

A les 12.25h entrarem directament a la cuina del Dr. Productes, cuina saludable per gaudir de l’alimentació. Avui cuinem amb espinacs.

En la recta final de l’edició arriba “l’Aigua Clara“, l’espai de La Xarxa que repassa l’actualitat.

Tot plegat en l’edició nº982.