Començarem repassant l’actualitat de serveis a Vilassar de Mar i Maresmel’agenda d’activitats previstes a Vilassar de Mar, el temps, les notícies destacades, el resum de premsa i el minut a minut del procés, amb l’anunci de DUI i la inminent declaració de l’article155 de la constitució.

Ahir es va celebrar el Ple Municipal extraordinàri de l’Ajuntament de Vilassar de Mar, i en el qual es va aprovar la moció per aturar la suspensió de l’autonomia de Catalunya, la fins ara regidora socialista Olga Zuloaga abandonava el seu partit i provocava un trencament en el Grup Municipal Socialista de Vilassar de Mar. La intenció de Zuloaga és seguir com a regidora no adscrita. Avui Zuloaga és una de les convidades del programa, a l’igual que també passarà per l’espai la portaveu socialista a Vilassar de Mar Alícia Rodríguez Luna.

Així invertim els primers 60 minuts.

A les 11h arriben una setmana més els conjurs, els somnis, els horòscops, les vostres consultes, com cada setmana amb Paquita Bruixa.

A les 11.30h arriba l’espai de seguretat a la xarxa amb “Cyberseguretat“.

A les 12h cada setmana fem les recomanacions literàries que ens acosten des de la Biblioteca de Vilassar deMar, amb diferents gèneres literaris. Avui les recomanacions ens les porta la Laia Ventura.

A les 12.30h acabarem l’edició amb l’espai d’economia familiar de La Xarxa, l’economia domèstica amb “CincCèntims“.

Tot legat en l’edició nº1073.