Començarem l’edició, repassant l’actualitat de serveis a Vilassar de Mar i Maresmel’agenda d’activitats, el temps, el resum de premsa, i tota l’actualitat general, amb la vista posada en l’última hora del procés, molt atents amb la decisió del govern central d’aplicar pressumiblement l’article 155 de la cata magna.

A les 11h hauriem de fer la tertúlia jove, tertúlia que protagonitzen l’alumnat de 4t d’ESO dels instituts de Vilassar de Mar, el Vilatzara i Pere Ribot. Avui però, l’alumnat de 4t d’ESO secunda la vaga convocada pels sindicats d’estudiants de rebuig per l’aplicació del 155. En la vaga ‘hi han adherit els alumnes de 4t d’ESO, Batxillerat i universitaris.

A les 11h en l’espai de l’entrevista parlem amb Jaume Camins, El nostre convidat l’any 1980 estava realitzant el servei militar. Quan portava quatre mesos, va viure una mala experiència que el va fer desertar. El 23 de febrer de 1981, just el dia en que Tejero va portar a terme el cop d’estat, en Jaume es va entregar. El van tancar a la presó durant nou mesos. Ara ho ha fet públic i ens ha explicat com ho va viure, què recorda i com de semblant tot el que està passant ara amb el procés d’independència.

A les 11.30h arriben les estrenes, recomanacions, la cartellera i els protagonistes de la l’escena catalana. Amb Joana Hernández parlem de teatre.

A les 12h tornem a escoltar la secció de la setmana passada en la que Ariadna Coll ens parla de PNI (Psiconeuroinmunologia), i hàbits saludables. Avui parlem de l’abans, el durant i el després dels embarassos, per les parelles, no tantsols per elles.

A les 12.30h entrem a la cuina del Dr. Productes. Cada setmana Jordi Jacas ens cuina varis plats amb un ingredient bàsic, tots els plats cuinats de manera saludable. Avui cuina de varies maneres cloïsses.

En la recta final, cap a les 12.45h arriba “Temps de terra“, on cada setmana parlem dels productes de temporada. Avui parlem a través de La Xarxa del kiwi.

Tot plegat en l’edició nº1074.