Començarem repassant l’actualitat de serveis a Vilassar de Mar i Maresmel’agenda d’activitats previstes a Vilassar de Mar, el temps, les notícies destacades, el resum de premsa i el minut a minut del procés amb l’última hora de les eleccions del 21D.

Així invertim els primers 60 minuts.

A les 11h arriben una setmana més els conjurs, els somnis, els horòscops, les vostres consultes, com cada setmana amb Paquita Bruixa.

A les 11.30h arriba l’espai de seguretat a la xarxa amb “Cyberseguretat“, amb especial atenció en la seguretat que hem de tenir amb els mobils i tauletes.

A les 12h cada setmana fem les recomanacions literàries que ens acosten des de la Biblioteca de Vilassar deMar, amb diferents gèneres literaris. Avui les recomanacions ens les porta la Sol Teixidor.

A les 12.30h acabarem l’edició amb l’espai d’economia familiar de La Xarxa, l’economia domèstica amb “CincCèntims“, que entrevistes a l’abogada Arianna Serras, coneguda com la Robin Hood de la banca per portar molts casos de les preferents de Caixa Laietana a Mataró i per guanyar els primers casos en aquest sentit.

Tot legat en l’edició nº1083.