Començarem repassant l’actualitat de serveis a Vilassar de Mar i Maresmel’agenda d’activitats, el temps, el resum de premsa, i tota l’actualitat general amb les not´cies destacades del dia, la música del record etc.

Amb l’actualitat invertim els primers 60 minuts de l’edició.

A les 11h arriba la tertúlia jove, tertúlia que avui protagonitzen l’alumnat de 4t d’ESO del Vilatzara. Avui i dins la setmana en contra la violència masclista, parlarem de la violència genera i la masclista en particular. 

A les 11.30h arriben les estrenes, recomanacions, la cartellera i els protagonistes de la l’escena catalana. Amb Joana Hernández parlem de teatre.

Escoltarem també abans d’arribar al migdia la secció “Biodiversitat” de La xarxa. Avui Manel Ramon parla del manteniment dels parcs naturals, en concret del parca natural del Delta de Ebre.

A les 12h tornem a escoltar la secció de la setmana passada en la que Ariadna Coll ens parla de PNI (Psiconeuroinmunologia), i hàbits saludables.  Avui parlem de la practica del running, un esport que últims anys ha vist com pujava la seva practica d’una manera més que substancial.

A les 12.30h entrem a la cuina del Dr. Productes. Cada setmana Jordi Jacas ens cuina varis plats amb un ingredient bàsic, tots els plats cuinats de manera saludable. Avui cuina un dels bolets més preuats, els ous de reig.

En la recta final, cap a les 12.45h arriba “Temps de terra“, on cada setmana parlem dels productes de temporada. Avui parlem a través de La Xarxa de la maduració de les taronges de manera artificial.

Tot plegat en l’edició nº1084.