Dimarts s’estrena l’Aula d’Extensió Universitària

Vilassar de Mar està d’enhorabona. Amplia, encara més, la seva oferta cultural i d’ensenyament, amb la inauguració al nostre municipi de l’Aula Extensió Universitària. Aquest dimarts, a partir de dos quarts de sis de la tarda, dóna les primeres passes aquesta proposta de debat, coneixement i reflexió a la Sala cultural M. Roser Carrau. La conferència inaugural havia de ser impartida pel periodista Antoni Bassas, però el debat d’investidura al Ple del Parlament, fa que la seva xerrada es posposi per a més endavant. El musicòleg i metge Enric Mayolas n’agafa el relleu.

L’Aula d’Extensió Universitària es posa a treballar des d’aquest dimarts. En una primera fase, hi haurà xerrades quinzenals a Vilassar de Mar i la voluntat és ampliar l’oferta. Uns cicles de formació continuada adreçada, principalment, a la gent gran. La proposta és oberta a tothom. No cal cap mena de titulació. Només es necessita mentalitat oberta i ganes d’aprendre. S’aposta per un quadre de professors d’alta capacitat i qualitat comunicativa.

La proposta de l’Aula afrontarà temes del món de les Humanitats, de la Salut, del Benestar, de la Ciència, de la Tecnologia i de la Política Social. La conferència inaugural la impartirà el musicòleg i divulgador cultural Enric Mayolas, que obrirà les portes del món de l’òpera.

L’Aula d’Extensió Universitària és una societat sense ànim de lucre. Es nodreix del suport dels socis, aportacions econòmiques de 20 euros el semestre, i de fins a 14 patrocinadors privats de Vilassar de Mar. Aquesta proposta de debat i reflexió compte amb el suport del consistori de Vilassar de Mar.

Els Remences a la Catalunya medieval, explorar els dèficits de l’educació o aprofundir en la vida i l’obra de l’escriptor Prudenci Bertrana són en el menú de l’Aula d’Extensió Universitària de Vilassar de Mar per a les properes setmanes.

Podeu escoltar l’entrevista sencera aquí.