Començarem avui amb el senyal directe de Televisió de Catalunya, que ofererirà la roda de premsa en directe de Roger Torrent, President del Parlament de Catalunya, minuts abans de reunir-se amb la Mesa del Parlament, avui que a les 15h està previst el Ple d’Investidura de Carles Puigdemont, com a President de la Generalitat de Catalunya.

Durant la primera hora repassarem la informació de serveis a Vilassar de Mar i Maresme, l’agenda d’activitats, el temps, el resum de premsa, les notícies destacades, etc.

A les 10.45h arriba l’espai d’entrevista de La XarxaUn per un“, en la que avui parlen amb la periodista Pilar Urbano, sobre el seu últim llibre “Pieza 25, salvar a la infanta“, sobre el cas Noos.

A les 11h com cada dimarts arriba la tertúlia amb els avis i les àvies de la ràdio, amb els temes d’actualitat, les seves poesies, les seves receptes de cuina, els articles esportius, etc.

A les 12h des de La Xarxa arriba l’espai “Emocions“, perquè la vida són emocions i cada setmana en àrlem en aquesta secció.

A les 12.30h enfilem la recta final del programa amb “Parlem en serie“, també des de La Xarxa parlem de les series de televisió del moment.

Tot plegat en l’edició nº1110.