Començarem com sempre repassant l’actualitat de serveis a Vilassar de Mar i Maresmel’agenda d’activitats previstes els propers díes, el resum de premsa, el temps, les notícies destacades, la música del record, etc.

A les 10.05h en l’entrevista del matí passen per la ràdio el president i la secretaria de l’Aula d’Extensió Universitaria de Vilassar de Mar, en Joan Camps i la Rosa Ribas respectivament. Venen a parlat de la inauguració d’aquesta aula a Vilassar de Mar, que es farà el proper dimarts. En un principi s’havia de comptar amb la presència del periodista Antoni Bassas, finalment però hi ha canvis d’úlitma hora que ens explicaran ells mateixos.

A les 10.30h en la segona entrevista del matí ens visiten representats de l’associació Humanity Wings que demà formen part de la taula rodona sobre persones refugiades que es portarà a terme a la biblioteca municipal junt amb altres membres d’una altra associació, mSocial fundació AGSAR.

A les 11h tornarem a escoltar la tertúlia política que vam fer dimarts en directe i en la que vam parlar amb els representants dels diferents partits polítics sobre l’últim any i mig de mandat.

A les 12h escoltarem en directe la roda de premsa, des de la Sala de Plens de l’Ajuntament de Vilassar de Mar, que ha ha convocat l’equip de govern (ERC VdM Diu Sí i Gent X VdM) per explicar junt a Vilassar de Mar Sí que pot – Sí puede, l’acord en el que han arribat de cara a l’aprovació del pressupost municipal del 2018 i que està prevista pel mes de febrer.

A les 12:30h Hector Torreblanca ens fa la prèvia dels partits que s’han de disputar a Vilassar el proper cap desetmana dels diferents esports.

Amb l’entreteniment musical arribarem al final del programa i ens anem al cap de setmana.

Tot plegat en l’edició nº1109.