Dimarts 25 de novembre

Avui 25 de novembre és dia contra la violència de gènere, i malauradament encara hem de marcar dies així en el calendari i hem de lluitar contra aquest tipus de violència per desgràcia present a la nostra societat.

Doncs el programa el farem com és habitual aquest dia al carrer, concretament al C/Narcís Monturiol davant del Mercat Municipal de Vilassar de Mar. Així ens sumem al seguit d’actes que es fan al nostre poble avui.

A les 10.15h ens visiten les representants de Viladona, ens venen a parlar com tracten el temes relacionats amb la dona a Vilassar de Mar.

A les 10.30h però, i apart del 25N pararem esment a una exposició que es va inaugurar al nostre poble dijous passat, precisament al Mercat Municipal, parla de consum i nosaltres en parlarem amb el responsable de l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor, Oriol Contreras.

A les 11h farem una taula rodona per parlar del 25N amb diferents persones que de diferents àmbits que treballen en aquest tema, des de Policia Local, Mossos d’Esquadra, i Serveis Socials.

A les 12h Com cada dimarts arriben les recomanacions literàries des de la Biblioteca de Vilassar de Mar.

tot plegat en l’edició nº726.