Començarem l’edició amb la visita mensual d’Oriol Contreras,  responsable de l’OMIC (Oficina Municipal d’Informació al Consumidor). Contreras ens parlarà d’hipoteques, clàusules sol i Unió Europea.

Repassarem la informació de serveis a Vilassar de Mar i Maresme, l’agenda d’activitats, les notícies destacades, el temps i tota l’actualitat local, comarcal i general.

A les 10.30h ens visita Margarita Ors en representació del Firobi per parlar de la XX edició del “Festival de Titelles Vilassar de Mar Firobi” que arriba el proper cap de setmana al nostre poble.

A les 11h escoltem el “Parlant de sexe” amb la MirexBlood, la sexòloga del programa que ens parla de sexualitat i parella.

A les 11.30h Joana Hernández ens porta al teatre amb les estrenes, recomanacions, cartellera i les entrevistes als protagonistes de l’escena catalana.

A les 12h escoltem la secció de cuina que ens arriba des de La Xarxa. Els companys de Ràdio l’Escala ens proten “Dr. Productes”.

A les 12.25h parlem d’una altra activitat prevista per aquest cap de setmana. Arriba la celebració de la 1a edició de la Oktoberfest a Vilassar de Mar. Marc Monte i Marc Zamora en representació de Boatiné, els organitzadors, ens en vénen a parlar.

A les 12.40h per enfilar la recta final de l’edició arriba l’espai d’actualitat de La Xarxa “L’Aigua clara” amb Montse Hidalgo. Avui parlen de les ciències de l’envelliment i ho faran amb Joan Guàrdia, Catedràtic de Metodologia de Ciències del Comportament de la Facultat de Psicologia de la Universitat de Barcelona.

Tot plegat een l’edició nº938.