Començarem repassant l’actualitat de serveis a Vilassar de Mar i Maresme, l’agenda d’activitats previstes al nostre poble, el temps, la música del record etc.

A les 10.30h tornem a escoltar la secció d’Oriol Contreras, responsable de l’OMIC Oficina Municipal d’Informació al Consumidor, que ens ve a parlar cada mes de temes relacionats amb consum. En l’última visita vam parlar del consorci i les assegurances en referència a la tempesta que va caure a Vilassar de Mar el passat 12d’octubre i a tots els usuaris que necessiten aquests serveis pels desperfectes que es van ocasionar. Pel seu interés especial tornem a escoltar la secció.

Així invertim els primers 60 minuts.

A les 11h “Parlem de sexe” amb MirexBoold, avui recuperant una antiga secció, perquè la sexòloga del programa no pot estar en directe amb nosaltres. Avui parlem de 9 tendències de sexe.

A les 11.30h parlem de teatre amb Joana Hernández. la cartellera, estrenes, recomanacions i les entrevistes als protagonistes de l’escena catalana. Avui parlem amb Jordi Milan director del nou espectacle de La Cubana “Gente Bién”, el clàssic de Santiago Russiñol.

A les 12h estrenem secció d’Hàbits Saludables que ens porta a terme cada setmana a partir d’avui, l’Ariadna Coll, especialista en el tema. En la primera edició parlarem de PNI (Psiconeuroinmonologia).

A les 12.30h arriba el Dr. Productes. Amb ell preparem el menú saludable, avui amb la base del senglar.

A les 12.45h escoltem “L’aigua clara”, l’espai de debat de La Xarxa que avui posa damunt la taula un terme que hem sentit moltes vegades però que en moltes ocasions desconeixem el seu significat. Avui parlem d’execució pressupostària.

Tot plegat en l’edició nº948.