Començarem l’edició d’avui, amb la visita de l’Oriol Contreras, responsable de l’OMIC (Oficina Municipal d’Informació al Consumidor), que cada mes passa per la ràdio per parlar de temes de consum. Normalment ens visita el primer dijous, però per motius d’agenda, aquest mes de maig ho fa el segon dijous. Avui ens parlarà dels cursets de consum i compra responsable que han fet un any més amb l’alumnat d’algunes escoles de Vilassar de Mar, concretament de P4, 5è i 6è.

Seguirem repassant l’actualitat de serveis a Vilassar de Mar i Maresmel’agenda d’activitats, el temps, el resum de premsa, i tota l’actualitat general.

Invertirem així els primers 60 minuts.

A les 11h arriba la tertúlia jove, tertúlia que protagonitzen l’alumnat de 4t d’ESO, dels dos instituts de Vilassar. Avui però l’alumnat torna a fer jornada de vaga, per tant tornarem a escoltar la tertúlia de la setmana passada en la que ens van visitar l’alumnat de l’Institut Vilatzara. Amb ells vam parlar de la precarietat laboral, just ara que acaben l’ensenyament obligatori i que si volen poden accedir al mercat laboral. En vam parlar amb ells justament la setmana passada en motiu de l’1 de maig hem celebrat el festiu dia del treballador.

A les 11.30h arriba la cartellera, les estrenes, les recomanacions i les entrevistes als protagonistes de l’escena catalana. Parlem de teatre amb Joana Hernández,

A les 12h arriba la nostra especialista en hàbits saludables i PNI (Psiconeuroinmonulogia) l’Ariadna Coll ens acompanya una setmana més amb bons consells de salut.

Seguidament cap a les 12.30h entrarem a la cuina del Dr. Productes, des d’on el cuiner Jordi Jacas des de La Xarxa, ens cuina un ingredient de diferents maneres, totes elles saludables.

Amb la secció “Temps de Terra” de La Xarxa, parlem de productes de temporada.

Tot plegat en l’edició nº1151.