Començarem l’edició d’avui com sempre repassant l’actualitat de serveis a Vilassar de Mar i Maresmel’agenda d’activitats, el temps, el resum de premsa, les notícies destacades, la música del record, etc.

A les 10.30 h en l’entrevista del matí ens visiten una representació de l’alumnat de  de primària de l’Escola del Mar que han fundat Una  d’artesans i Un mar d’artesania, les dues cooperatives que els alumnes han dissenyat en el marc del projecte Cultura Emprenedora a l’Escola de la Diputació de Barcelona. Al nostre municipi és una iniciativa molt arrelada en la qual també hi prenen la part la Presentació i el Vaixell Burriac, que fa pocs dies també van visitar la ràdio. Els nois i noies de l’Escola del Mar han preparat diferents productes que vendran aquest dijous17 de maig al mercat setmanal. Tots els beneficis aniran destinats a l’AFANOC l’associació de nens amb càncer, que treballa en molts aspectes per millorar la vida dels nens i nenes que tenen aquesta malaltia.

A les 11 h arriba un any més la tertúlia amb els avis i àvies de la ràdio, per parlar de l’actualitat, les receptes de cuina, les seves poesies i articles esportius, etc. moderats per Joana Hernández.

A les 12h avui, com cada dimarts, escoltarem l’espai “Emocions” i el Parlem en serie“, de La Xarxa. La secció que parla d’aspectes de la vida i la que parla de series de televisió respectivament i que arriben cada dimarts a última hora.

A les 12.30h escoltarem també l’espai de La XarxaParlem en serie“, on les series de televisió prenen el protagonisme.

Tot plegat en l’edició nº1152.