Del 4 al 6 de juny, Tòmbola de plantes

Arriba un any més la tradicional Tómbola de Plantes, organitzada per la Comissió de Festes de l’Església de Sant Joan amb la col·laboració de l’Ajuntament. Es fa durant tres dies, del dissabte 4 al dilluns 6 de juny a la plaça de l’Església des de les 10 del matí fins a les 9 del vespre.Recordem que dilluns és jornada festiva.

Albert Felip, en representació de la Comissió de Festes de la Parròquia de Sant Joan, ha destacat que es tracta d’un acte molt arrelat i ens ha recordat quin és l’objectiu de l’acte és recollir fons per a obres a l’església, com l’arranjament del campanar i obres menors.Estan molt contents de com ha anat en anys anteriors, ja que sempre hi ha hagut molta participació

Aproximadament una quinzena de productors i venedors de plantes hi participen aportant les plantes. Ha especificat quin tipus de plantes hi haurà: gardènies, rosers, dàlies, geranis, tomaqueres, plantes aromàtiques, planters….

Com s’hi participa? Comprant sobres on hi ha punts, que es canvien per plantes. Sempre toca i ningú se’n va sense planta.Un sobre 2 euros i 3 sobres 5 euros .Albert Felip ha donat les gràcies a totes aquelles persones que col·laboren en l’organització, instal·lació i funcionament d’aquesta tòmbola.