Del 3 al 6 d’agost, Festes del barri del Barato

Del dijous 3 al diumenge 6 d’agost se celebren les festes del barri del Barato de Vilassar de Mar. Els actes començaran aquest dijous amb el tradicional xupinasso a les 10 de la nit des del balcó de la Cooperativa i seguidament es farà una ballada de sardanes amb l’actuació de la Cobla Marinada, organitzada conjuntament amb Amics de la Sardana.

Divendres, a les 6 de la tarda, al carrer Jeroni Marsal, parc infantil mòbil amb inflables per a tota la mainada. Des de les 7 a la plaça Vicenç Martí hi haurà animació infantil a càrrec de la companyia Tres per Res i més tard xocolatada per tothom gentilesa de Gran Chef-Cuina Tradicional. Una hora més tard, al carrer Lluís Jover, els Mansuets de Foc ensenyaran als més menuts a ser un diable. A dos quarts de 10 de la nit, a la plaça Vicent Martí , Nit de saltitxes, amb entrepans de saltitxes al preu d’un euro, els tiquets estaran a la venda al Bar de les festes.Més tard, a 2/4 d’11 de la nit, hi haurà el correfoc amb els Mansuets de Foc que sortirà des del carrer Lluís Jover i passarà per Riera d’en Cintet, carrer Mestral fins al final de la plaça Josep Tarradellas, i en acabar, tornada amb els timbalers dels Mansuets a la plaça Vicenç Martí, on a 2/4 de 12 de la nit hi haurà el concert de Mala Vida amb el millor repertori del pop rock espanyol i un cop finalitzi, disco-mòbil amb música dels 80, 90 i la més actual.

Pel que fa al cap de setmana, els actes de dissabte començaran amb una xeringada i remullada a 2/4 de 12 del migdia a la plaça Carles Trias amb la col·laboració de Pere i Àngel. Hores més tard al carrer Jeroni Marsal arribarà el sopar de germanor a 2/4 de 10 del vespre , a càrrec de Gran Chef-Cuina Tradicional i seguidament a les 11 disco-mobil amb balls de saló, patxanga i rumba. A 2/4 d’1 de la matinada, concert de The Band Coverina Hits, i una vegada acabat, actuació de Patxanga Disco.

Diumenge, a la plaça Carles Trias, setena trobada d’intercanvi de plaques de cava de 10 del matí a 1 del migdia. La cercavila amb les figures de l’AVAL s’iniciarà a les 12 del migdia des de la Cooperativa i s’acabarà a la plaça Carles Trias, on a partir de 2/4 d’1 del migdia hi haurà el concurs d’all i oli. Per participar-hi cal portar morter i mà de morter .La monumental paella d’arròs es realitzarà a la mateixa plaça des de 2/4 de 2 de la tarda.A les 10 a la plaça Vicenç Martí cantada d’havaneres, patrocinada per la Cooperativa L’Obrera, amb l’actuació del grup Mestre d’Aixa, i per acabar, espectacle de focs artificials, amb Mansuets de Foc.

Cal destacar que les festes inclouran el sorteig de quatre premis que es farà diumenge abans de les havaneres. Els números per al sorteig són a la venda al Bar de Festes. Organitza Comissió de Festes del Barato-La Serenata amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vilassar de Mar