Arriba la 1a edició del “ComboFest”

Avui i demà el Casal Popular Atzari (Passeig dels Pins), serà l’escenari de la primera edició del “ComboFest“. Els grups de combos de l’Aula de Música de Vilassar de Mar han organitzat aquests concerts, oberts a tothom i que és una experiència que es porta a terme per primera vegada a Vilassar de Mar i que consisteix a donar la responsabilitat de l’organització de l’esdeveniment a la vintena de joves que formen part d’aquests conjunts, des de la localització de la sala, a la comunicació i promoció, transport i muntatge del material, i tot el que comporta un acte com aquest en el que porten treballant des de principis de juny.

Albert Creixell i Gerard Cobo,representants dels organitzadors, han passat pel “Parlant de tot” per explicar aquest treball que consideren d’allò més enriquidor per agafar experiència, ja que en un futur els agradaria dedicar-se a la música.

El fet d’haver d’organitzar tot, des del muntatge, fins la promoció ens ajudarà alhora de muntar els nostres propis concerts. Albert Creixell i Gerard Cobo, músics.

Avui dimarts obrirà foc a les 22h el PD Djeri amb House, Funk i temes dels 80 i 90. A les 23h arribarà el torn del Combo “SAdePensar“, amb temes nacionals i internacionals i a les 24h es tancarà la primera jornada amb una Jam Session.

Demà dimecres  a les 22h serà el torn de la “Trombon Wanted” que ens ofereixen temes de Jazz i Funk amb un toc molt especial que no deixen indiferent. A les 23h arribarà el concert de “Kahore He Ingoa“, que ens proposen temes pop comercials amb pinzellades folk i a les 24h tancarà la primera edició del ComboFest, tancant el cercle el punxa disc Djeri.

Si voleu escoltar l’entrevista sencera.