Del 14 al 22 de juny els vilassarencs poden recollir les entrades gratuïtes per al Summer Festival

Del 14 al 22 de juny, les persones a partir de 16 anys (fets el 25 de juny de 2010)  empadronades a Vilassar de Mar poden demanar l’entrada gratuïta per al Summer Festival, la proposta de la Festa Major de Sant Joan, que se celebrarà el 25 de juny, dedicada a la gent jove amb format de discoteca i que té com a escenari la platja de Palomares.

Les entrades es poden adquirir de dilluns a divendres, en horari de 16.30 a 19.30h, al Servei de Joventut que es troba al carrer Sant Jaume, 18. Per aconseguir l’entrada, personal i intransferible, caldrà presentar el DNI, carnet de conduir o passaport originals. Amb aquesta entrada, podran accedir al Summer Festival per una taquilla exclusiva per a residents, on es farà la validació comprovant el nom de l’entrada i el DNI, carnet de conduir o passaport originals.

Les portes d’accés al recinte del Summer Festival s’obriran a les 19 h i no serà permesa l’entrada a menors de 16 anys. A partir de les 22 h començarà la festa amb la música dels DJ de la discoteca She, David Oleart i Albert Neve, i els DJ convidats Jordi Veliz, Marsal Ventura i  Sergi Domene, de Flaix FM, que s’encarregaran de punxar la millor música a l’escenari del festival, la platja de Palomares. Una infraestructura espectacular de so i llum i activitats lúdiques com un castell de focs completaran la vetllada nocturna. La festa compta amb el patrocini de She discoteca, Baobab i Flaix FM.

Leave a Reply