Darrers actes del Centenari de la UE Vilassar

Ja té 101 anys. La Unió Esportiva Vilassar, amb més d’un segle de vida, ha celebrat un seguit d’actes per commemorar el primer segle de vida dels colors blanc-i-vermells. Avui, hem volgut fer balanç de tots els esdeveniments proposats per la comissió del Centenari de la UE Vilassar i hem convidat a la ràdio en Jordi Vidal i en Quique Terrades perquè ens ho expliquin tot. D’entrada, però, apunta’t que resten tres actes més. I és que 100 anys no es fan cada dia.

Xerrades, col·loquis, el sopar del centenari, una exposició sobre la història del club que, per cert, has estat la més vista de la història a la pinacoteca del Museu Monjo.

Ara arriba el moment de posar punt final a tot plegat tot i que encara resten algunes propostes. Ara arriba el moment, també, de celebrar l’exitosa temporada del primer equip (tercers classificats a la Lliga i havent jugat la primera ronda del play-off d’ascens a Segona Federació) i de l’excel·lent paper de la pedrera blanc-i-vermella. Una campanya, per cert, que va arrencar amb l’equip amb la categoria perduda, però els sempre complicats ascensos i descensos compensats del futbol català van fer que els de Peque, amb un dels pressupostos més baixos de la Tercera Federació, recuperés, als despatxos, la categoria i aconseguís un èxit sense precedents en aquesta 2023-2024 que acabem de tancar.

I és que la UE Vilassar té una important massa social al darrere. Una massa social que, com remarca Vidal, ha respost. I molt bé. Per tant, excel·lent balanç des de la comissió del centenari de la UE Vilassar. Estan molt satisfets i orgullosos de la feina feta, de la resposta de la ciutadania i de l’escalf que han rebut . Han recordat que hi ha hagut actes de diversa índole.

Però, tot i posar el punt final oficial, encara resten tres actes programats. El primer, són conscients que no és el millor dia ja que estarem en plena Festa Major, el divendres 21 de juny a les 9 de la nit a la Sala Maria Roser Carrau .Es presentarà un pen drive on hi ha un resum de tots els actes fets i els plafons de l’exposició del Centenari de la UE Vilassar.  Un llapis de memòria, un gran record, que es posarà la venda a un preu de 20 euros. Es comunicarà per carta que es fa aquesta presentació, a tots els socis i sòcies i també s’informarà d’aquest acte a través de  cartells. Durant l’acte, es projectarà el contingut del pen drive, que dura entre 20 i 25 minuts. Han agraït l’ajuda i el suport que han  rebut de Xavier Saborido.

I, des de la Comissió del Centenari de la UE Vilassar volen seguir donant l’oportunitat a vilassarencs i vilassarenques a què puguin tornar a veure la magnífica exposició sobre els primers 100 anys de vida que Vilassar de Mar mira amb ulleres blanc i vermelles. Del 8 al 29 de setembre es podrà veure de nou, serà a la Biblioteca Ernest Lluch i s’intentarà exposar-la en altres llocs.   

I, finalment, el tercer dels actes que t’hem anunciat. Un concert de música lírica, amb l’actuació de la cantant vilassarenca Rosa Mateu i de diversos cantants lírics del Liceu, el diumenge 7 de juliol, a partir de les 8 del vespre a l’escola Pérez Sala

La UE Vilassar va celebrar, el passat  6 de juny 101 anys. 

Notícies relacionades

L’envelliment de la població al Maresme s’intensificarà en els propers anys
Xarxa de Punts Liles per a la prevenció de les violències masclistes
Aquest dijous, la parada del C-13 de Plaça del Barato fora de servei de 7h a 14h  
Tot a punt per a la Festa Major